Sunday, March 13, 2011

Cuti-cuti..

ok..ary ni last cuti..
so sume akn balik bangi la kn..hahaha..
rse xpuas je ngn cuti ni..
mcm xckup je kn..
hehehe..nk lbey2 plak..
mcm mne la dgn markah aku utk test yg ary 2..??
hopefully ok..
AMIINN....
ok..cuti ary 2 aku g la TUGU NEGARA sekejap kn..
lme jgak la xpgy..xde la perubahan sgt...
ok jom CUCI MATE sekejap..
;
;
;
;
;
;
;
;
;





Thanx 2   Mr.Amir yg sudi bawa ye..
hahahaha..;)

Tuesday, March 8, 2011

.....My Crazy Tyme....

ok..ni ble mase kegilaan aku suda smpai..!!

~ ni tyme ktorg sume jdi gile jap..slps klas MANAGEMENT ACCOUNTING dibatalkn..agak geram jgak sbbnye utk ary tu ktorg just ade klas 2 je..


~ ni kat dpan HOSPITAL PUSRAWI slps melawat kakak aku sakit..


~ ni tyme ktorg berjln2 kat KLCC..


~ ok tyme ni nk g umah Lynn..kenduri kawen Kakak die..


~ ni kat BB..sementare menunggu CIK AZUREN mencri barang die..


~ ok..ni DSLR..hahaha


~ ni tyme ktorg hangout..mmg jdi Gile sekejap..;)

 

~ ok ni plak tyme ktorg makan2 utk klas ktorg..best gile..haha


sekian saje kegilaan aku smpai..hahaha..syg korng  sgt2..ok..;)

ALHAMDULILLAH..

BISMILLAHIRAHMANIROHIM..
( dengan nama ALLAH yg maha pemurah lagi maha mengasihani )
FINALLY..mid break da smpai...
lege sket dgn tekanan yg ada..even ni bru bln 3..tpimmg amat mencabar diri aku ngn kawan2 yg laen..mane xnye ary 2 Test 1 mmg sgt2 mencabar KEPALE OTAK ktorg la kn.ade 1 ary 2 ktorg kne tempoh 3 paper sehari..
First : Paper Law
Second : Management Accounting
Last : Perniagaan Islam
mmg best la kn aku..xpnah2 Test aku study gile2..ni la 1st test yg mmg Bagai nk jwab FINAL paper aku rase..
Doa aku untuk aku n sume kawan2..hopefully kte sume akan dpt GOOD result ok..;) ;)
urm skang dpt la rest mind aku seminggu ni.tpi xtau la dpt ke x..huhuhu
tpi before that..nk tgok la muke2 ktorg tyme study2..??
urm..MEH sni kte tgok spe yg terkene..