Friday, November 5, 2010

kenangan dulu...;p

 tibe2 ary ni aku teringat zaman sekolah dulu..haha...tyme form 3 la banyak sangat kenangan yg x mungkin aku akan lupe...rindu sangat kat sekolah aku..SEKOLAH MENENGAH AGAMA TELOK KEMANG,PORT DICKSON,N.9..haha..krang sume penah terpikir x nak duduk jauh ngn family seawal usia 13 tahun..??mesti xpnah terlintaskn sume 2..cam 2 gak la aku..bende sume dtg xduge..sume gara2 ayah yg xbgy aku skola jauh..then sruh aku msuk skola depan rumah aku 2..urm aku xnk..tpi ble dpt twaran skola ni aku terus nk try dok hostel..mule2 mak ngn ayah mmg xbgy sbb jauh sgt..sume xcaye yg aku bley berdikari..hehe..tpi lpas aku pujuk..akhirnye lpaskn gak aku msuk..hahaha..sgt2 jhat kn aku ni..huhuhu..mmg mcm2 pengalaman n dugaan dok hostel ni..ngn xde air la..mandi berebut2 la..kene denda la..mcm2 la yg xdpt nk describekn..menangis..??dlm aty je..sambung blik cite tyme f3 tdi..haha..aku dok klas 3 Al-Farabi..guru klas tyme 2 Cik Masmarina..ketua klas Muiz..pnolong plak Thahirah..hahaha...diterajui plak oleh aku Yana,,Fara,,Khansa,,Haja,,Zainatul,,Azlina,,n Natrah..then laki plak Aziq,,Ikhmal,,Aiman Jawe,,Afiq,,Ehsan,,Noh,,Ejat,,Salleh,,Shah Zarul,,Shaari n Amirul Ashraf...sumpah wei aku rindu korng sume...sengal plak aku mlm2 ni..sory guys kalo de nme yg ttnggal..tpi aku rse xkot..hahaha..!!klas kte ni rapat sgt...actually gmbr2 sume de tpi 1 fail aku tertinggal kat sne..mmg xkn jmpe la kn..ble nk wat reunion lgy wei serius aku rindu sgt expecially AIMAN JAWE n NYAMUK (AFIQ)..
REALLY MISS ALL OF U MUCH...(T_T)


No comments: