Thursday, November 18, 2010

16/10/2010-17/10/2010

hehehe..assalamualaikum...rindu sama blog ku ni..;p..before that..I ALREADY FINISH EXAM 4 THIS SEM...alhamdulillah...hope result yg aku dpt pn ok..insyallah..mau pulang kerumah...becoz malam ni aku mau pulang ke kg ku d perak..i'm so exited...nk jmpe Tok..nk gaduh2 ngn Tok...hehe..dlm kol 12.30tgh abg aku smpai depan hostel...huhu..cpt je nk amik ak blik..xsmpat nk tgok lme2 muke kwan2 aku..haha...after that tyme OTW snggah amik cousin aku kat Mahsa kolej..die nk follow ktorg blik skaly..hehe..urm lpas maghrib je sume da siap...2 biji kete 3 org driver..hahaha..aku cam biase la..kete along la aku naek..rindu sama Neo..huhu..otw blik mmg sedap la kn tekan minyak...smpai la kat Jelapang..perghh.da strt jem...

 

 nie la pic yg smpat aku snap mse nga jem 2(kene mara)...haha..mne xnye..jln nga jem bole lgy aku ni snap2 pic..huhu...sory yea...agk lme gak la dkt kol 12 tgh mlm gak bru smpi...ALHAMDULILLAH


HARI RAYA KORBAN
Dgr takbir sayup je aty aku..teringt lak kwan aku yg xblik beraye..huhu..pergh..mmg ngntok gle mate aku...mak da kejut...
    6.40pg: yana..yana..bangun2..smyng suboh..!!org da mandi raye ni..
aku bangon la ngan mengantkonye...tpi smyng subuh dulu..air SEJUKK..nk mandi xmampu..haha...tpi lpas selesai solat subuh terus g mndi..hehe...SELAMAT ARY RAYE KORBAN SUME...;p..kol 8 pgy ayah da bsing2 mne xnye..xsiap lgy nk g solat sunat aidiladha,..smapi2 kol 8.30..org da nk strt...huhuh..selamat aku sempat..klau x...!!xdpt nk solat sunat...urm AIDILADHA selalunye mmg org akan wat korban..!!kat kg aku de 4 ekor lembu utk dikorbankan ayah aku nye lembu utk dikorbankn seekor shj...aku hnye mmpu tgok je lembu 2..hehe..biasenye raya haji ni fmly aku mmg jrang blik kg..ye la msing2 bkn cuti pnjng pn..tpi disebabkan tahun ni ayah aku wat korban so kene la blik kg..!!cuti kakak2 aku pn kene korban gak mcm lembu yg kene sembelih ni..haha..

- tyme ni lembu2 ni nga relax..!!
- da maen kejar2 nmpak lembu ni...
- ha..!!alhamdulillah..sudah disembelih pn..
nie la org kuat nye..haha..Ayah n Abang aku..hehehe....;)
 thanx a lot gak kat org2 kg ni..ni la sume org kuat ni....

Alhamdulillah segale yg dirancang da pn selesai...semoga rezeki semua bertambah..Aminnn..;)

2 comments:

ida said...

hahaha..... cpt an awk balik.. lw ta leh jumpe lame2 kn.. hehe

cinta F.L.Y.. said...

ye la...kakak den keje la...urm xjmpe pn..sem dpn bru jmpe..insyaallah..:)